bakom leendet

Alla inlägg den 9 augusti 2016

Av Tove Persson - 9 augusti 2016 22:50

Nu är det verkligen längesedan jag uppdaterade här på bloggen. Egentligen så har jag ingen bättre förklaring än att jag varit sjuk/är sjuk, jobbat, umgåtts med killen och att jag har varit allmänt lat. Just nu står allting stilla i mitt liv. Inte mycket positivt o inte mycket negativt. Jag lever efter ett steg fram o ett steg bak hela tiden. Det suger lite men ja, det blir iallafall inte ännu sämre som det blivit innan...

Just nu sitter jag i Spanien, sjuk i världens förkylning/influensa. Jag är här för att träna då det är ett träningsläger. Okej, det är verkligen inte vad jag kallar träningsläger egentligen då jag varit med om betydligt tuffare!! Men ja, jag ska väl inte klaga i och med att jag ligger ändå på hotellet med feber o skit, så allt kan kvitta.

Hemlängtan finns tyvärr såklart. Dels för min hälsa men också av annat. Men jaja, jag försöker ändå se det lite positivt ibland här, för  jag får ju äta mycket glass på hotellet! :')

Okej, jag ska snart skriva det där lååååånga inlägget som kommer vara uppföljning av de andra uppdateringarna som handlat om min graviditet. Kanske kan jag orka det när jag frisknar till här i Spanien.

Ha det bäst så hör jag snart av mig härifrån varma Spanien!

Ikväll fanns det en chokladfontän på middagsbuffén här på hotellet. Det var gott.

Jag, lillasyster och killen på flyget hit

Okej, här är jag o Syrran på snedden på stranden, men äsch

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards